Kan du huske dengang, du startede med at arbejde, og alt var nyt og spændende? Men nu er du faldet ind i rutinen og har glemt, hvorfor du syntes det var spændende til at starte med. Et arbejdsglæde foredrag hjælper dig med at genfinde motivationen, så du igen kan blive glad for at gå på arbejde. Læs med i dette blogindlæg, og se, hvordan det kan hjælpe dig.

Derfor er arbejdsglæde vigtigt

Vores humør er altafgørende for, hvordan vi reagerer i hverdagen. Du kender det sikkert selv. Når vi er irriterede, uinspirerede eller keder os, er vi ikke os selv. Vi skaber dårlig stemning omkring os og yder ikke vores optimale. Derfor er arbejdsglæde faktisk ret vigtigt. Glade mennesker er i langt højere grad i balance med sig selv. De har mere overskud og er bedre til at tænke kreativt, hvilket alt sammen er til gavn for virksomheden.

En blanding af teori og praksis

Men hvordan lærer man så lige at vende det dårlige humør? Det er netop noget af det, I lærer til et arbejdsglæde foredrag. Foredraget er ikke kun tom snak, men giver jer redskaber og metoder, som I kan bruge i hverdagen. Undervisningen fokuserer nemlig meget på, at I kan bruge det, I lærer i praksis. Derfor vil I både blive præsenteret for teori og øvelser til foredraget. I lærer bl.a.:

  • Om succesfuld kommunikation
  • Hvordan I får flere overskudsdage
  • At forstå dialogens psykologi
  • Hvordan I får større tolerance og øger jeres samarbejdsevner

Hvem kan tage på arbejdsglæde foredrag?

Føler du dig stresset på arbejdspladsen? Mangler du eller dine kollegaer motivation og inspiration? Vil du som leder gerne styrke din kommunikation med kunder og medarbejdere? Hvis du kan svare ja til en eller flere af spørgsmålene, så tyder det på, at et arbejdsglæde foredrag er noget for dig.

Få mest muligt ud af kurset

Foredraget er for alle, uanset om du er leder eller ansat i en virksomhed. Det vigtigste er, at du ønsker at tage styringen over de dårlige dage. I har mulighed for at vælge mellem kursusdage af 1-3 dages varighed. Derudover bliver foredraget 100% tilpasset jeres ønsker og behov, så I får mest muligt ud af det.

Hvad venter du på?

Er du interesseret i et arbejdsglæde foredrag? Så gå til Lars Klingerts hjemmeside. Her finder du kontaktinformationer og nærmere information om foredragene.

Kategorier: Business