Tjen penge hos Autoophuggeren

mange ved det ikke, men der er altså gode penge at hente i din brugte udtjente bil. Er du klar til farvel til din gamle bil, så er det bare med at få fat i en autoophugger. med stigende råvarer priser, er der en del autoophuggere som har interesse i både at hente og genbruge din bil materialer, og det er da rart at have gjort noget godt for miljøet ved at afsætte bilen til nogen der kan finde ud af at bruge delene.

 

Hurtigt og nemt autoophug på Sjælland

Rundt om på Sjælland finder man en del forskellige autoophuggere, men husk at tjekke ud hvad de forskellige giver i skrotpræmie, da man jo gerne vil have den højeste. Jeg har fundet en autoophugger, som jeg er særligt fan af – Nordic Autogenbrug. Hos Nordic autogenbrug står de ikke blot for autoophug af biler på Sjælland, de kommer også ud til dig og henter bilen hos dig. Det er vel at mærke ikke kun nogle biler de henter, men alle biler. Varebiler, personbiler, pick-ups, biler uden afgift, hele molevitten. Hos Nordic autogenbrug er der ikke nogle hemmelige handelsbetingelser, du får lige præcis hvad du ser. Derudover er de altid garant for en høj skrotpræmie, faktisk den højeste skrotpræmie på Sjælland så vidt jeg ved. Jeg har selv fået sendt flere biler til autoophug hos Nordic autogenbrug i Roskilde, og hver gang fået mere en den faste pris på 2300,- for en skrottet bil.

 

Gør det rigtige og send bilen til autoophuggeren

Hos Nordic autogenbrug er du sikker på at sende din brugte bil et godt sted hen. Miljømæssigt er der ingen grund til ikke at sende sin bil til autoophug, slet ikke når der er så mange udbydere på Sjælland. Hos en autoophugger er der strenge krav til miljømæssig behandling af brugte biler, og således gør du både noget godt for miljøet og for din pengepung.

Kategorier: Uncategorized