Professionel hjælp til bekæmpelse af myrer i Nordsjælland

Vi kender nok alle til problemer med myrer, når der er søde sager på spil. Myrer kan komme ind af selv de mindste sprækker, hvilket gør det ekstremt svært at forhindre myrer i hjemmet. Når først myrerne har etableret sig omkring dit hjem, kan det ligeledes være svært at få dem væk igen. Hos Skadedyrservice Nordkysten er vi eksperter i bekæmpelse af myrer. Vi tilbyder vores professionelle løsning til Nordsjælland og Hovedstadsområdet, så du kan komme af med de små ubudne gæster. Vi anbefaler at man tager hånd om problemet hurtigst muligt, da det altid er nemmere at bekæmpe i opstartsfasen.

Bekæmpelse af myrer

Hvordan bekæmper vi myrerne?

Vores bekæmpelse af myrer indendørs er effektiv. Vi lokaliserer myrernes indgang til huset og sprøjter med myregift. Under særligt slemme omstændigheder, kan det være nødvendigt at fjerne gulvbrædder og paneler for at komme myreproblemet livs. For at være sikker på, at der ikke kommer myrer ind i huset igen, ødelægger vi myreboet, hvilket kræver, at vi får giften derned. De produkter du kan købe som privatperson, har desværre ikke en god og langvarig effekt, hvilket medfører, at myrerne aldrig får giften med ned i boet.

Hos Skadedyrservice Nordkysten bruger vi langtidsvirkende gift, der er godkendt af Miljøstyrelsen til indendørsbrug. Vores teknikere sprøjter giften på panelerne indvendigt og soklen udvendigt. På den måde bærer myrerne giften med ned i myreboet, så vores myrer bekæmpelse bliver en succes. Vi anvender de nyeste lugtfrie og miljøvenlige bekæmpelsesmidler, så du og din familie ikke behøver at forlade hjemmet under behandlingen.

Har du overstående problem? Så kontakt os i dag – en typisk bekæmpelse vil ofte ligge på omkring 1.400 kr. ekskl. moms. Du kan ligeledes klikke ind på vores hjemmeside og læse mere!

Kategorier: Erhverv