Belægningsarbejde

Hos TJ Anlægsgartner tilbyder vi professionel belægningsarbejde til både private og erhverv. Der er hverken opgaver som er for små eller for store, vi laver alt. Vi kommer gerne med input til hvad vi kan lave, så vi i fællesskab med vores kunder kan få lavet det bedst mulige resultat. Kommunikation med vores kunder er alt afgørende.

Der findes et stort udvalg indenfor belægning med hensyn til typer, former og farver. Valget af belægningssten er ofte afhængig af området, det skal passe ind i, men også om det er moderne eller gammel stil.

Vi har til tider en del nedbør i Danmark, og derfor er det af stor betydning, at belægningen er opbygget med korrekt bund og det rigtige fald. Det er vigtigt at tænke på disse ting, så man undgår sætninger i belægningen, og undgår fugt i soklen ved forkert fald mod huset. Et forkert fald kan over nogle år hurtigt skabe store skader og som følge deraf også give store omkostninger. Derfor er det en god ide at benytte professionel hjælp til belægningsarbejdet.

Hos TJ Anlægsgartner lægger vi stor vægt på, at kvaliteten er i top på vores belægninger, og at de gældende normer er overholdt.

Vi har base i Odsherred men tilbyder belægningsarbejde på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

Trappeopbygning nær Holbæk

Hos TJ Anlægsgartner tilbyder vi ligeledes opsætning af trapper. Trapper anvendes mange forskellige steder. Det kan være en god idé at lave en trappe, hvis man har niveau forskel i haven f.eks. ved en terrasse, eller ønsker en smuk tilgang til sin hoveddør. – Er haven med store niveau forskelle kan man opbygge plateauer i trappen og få et meget flot helhedsindtryk. Trapper kan desuden have en skulpturel funktion, f.eks. anvendes betonelementer også som indbyggede siddepladser. Har du lyst til at se mere, kan du klikke ind på vores hjemmeside, eller ringe og få et uforpligtende tilbud.

 

Kategorier: Uncategorized