Smukke festkjoler i København

Leder du efter en smuk kjole i høj kvalitet, men til en billig pris? Hos Olivia CPH, har vi et stort udvalg af festkjoler til alle slags events. Klik igennem vores univers af smukke kjoler, og find den der passer dig. VI har alle former, størrelse, længder og farver! Hvis du synes, at du kender vores navn et sted fra, så kan det være, du har besøgt os i vores showroom på Nørrebro. For selvom butikken lige er åbnet, så har vi i Olivia CPH over 10 års erfaring i kjolebranchen.

Vi er altid i snak med vores kunder, så vi i samarbejde kan finde den perfekte kjole til dig. Du kan ligeledes prøve vores kjoler i vores showroom, så du kan finde den som sidder bedst på dig. Vi ved alle hvor ubehageligt det kan være, hvis kjolen sidder forkert. Derfor anbefaler vi at du kommer ned i vores showroom.

Billig festkjole

Speciellavet festkjole

Har du en idé til hvordan den perfekte kjole skal se ud? Hos os har du både mulighed for at få rettet detaljer til på de kjoler vi har, eller du kan få designet din helt egen unikke kjole. Vi har to skræddere tilknyttet butikken, som sidder klar til at tage imod dine ønsker, og gerne giver råd og sparring i forhold til design og kvalitet.

Selv om du måske er helt tilfreds med den festkjole, du finder i dennes originale design, så er der i mange kjoleforretninger en lang ventetid på at få leveret din vare. Hos os kan du i de fleste tilfælde få den med dig med det samme, og ellers så har vi max 8 ugers leveringstid.

Læs mere på vores hjemmeside, eller ring på telefon: 31 31 81 72

Kategorier: Tøj