Ansigtsbehandling København

Hos Pure & Simple er vi stolte over at være blandt de første i Danmark, der tilbyder professionelle skønhedsbehandlinger med det eksklusive franske Biologique Recherche – et mærke, der er kendt i hele verden for den effektive virkning og de aktive ingredienser, som gør en tydelig og mærkbar forskel. Biologique Recherche er funderet på evidensbaseret forskning, og har en kliniks og personlig tilgang til hudpleje.

Hudpleje København

Vores udvalg af Biologique Recherche kan skræddersys og målrettes til alle hudtyper. Alle produkter indeholder helt op til 99,9 % aktive ingredienser, der effektivt genskaber og forfiner balancen i din hud. Til vores ansigtsbehandlinger med Biologique Recherche anvender vi forskellige cleansers, lotions, masker, serums og cremer – et komplet program, der er skabt til at give et synligt resultat.

Ansigstbehandling

Bestil ansigstbehandling

Lad dig forkæle med de luksuriøse og effektive produkter og mærk forskellen. Vi har med Biologique Recherche åbnet op for et unikt skønhedsunivers, der både tager udgangspunkt i dine behov, og som er videnskabeligt funderet.

Kategorier: Uncategorized