Drømmer du om en boligstyling, som kan transformere dit hjem? Måske ved du ikke hvor du skal begynde, for hvor starter man lige? I indlægget her får du gode råd og tips fra en professionel. Der er nemlig mange ting du nemt selv kan gøre.

Gode boligstyling tips til dig

Måske har du overvejet at hyre en professionel til boligstyling af dit hjem eller din forretning. Selvom de penge ofte er rigtig godt givet ud, så er der altså også ting du selv kan gøre for at optimere nogle ting i de rum du befinder dig i. Små ting du nemt kan tilføje eller ændre, men som gør meget for helheden af udtrykket i det enkelte rum.

Måske ønsker du at optimere pladsen i den smalle entré eller det kan være du gerne vil gøre dit badeværelse mere spændende at se på. Bor du til leje et sted, skal du heller ikke lade dig skræmme af det. Der er masser af små ændringer man kan foretage, som er ganske leje-venlige. Ændringer du let kan fjerne, når du fraflytter lejemålet.

Gør dit leje-køkken mere spændende

Bor du til leje, har du med stor sandsynlighed et standard køkken som ligner alle de andre i opgangen. Sådan er det bare ofte – man har ikke friheden til selv at vælge køkkenlåger, hvidevarer, gulv osv. Det er der heldigvis nogle ganske leje-venlige råd for.

Mine bedste boligstyling tip når det kommer til leje-køkkener, er at skifte små ting ud hist og her. Du kan nemt opgradere ting ved brug af få remedier. Måske kan du ikke bare lige skifte køkkenlågerne, men du kan udskifte grebene og sætte nogle nye på i din stil. Det kan være fine små guld knob fra H&M home, eller nogle stilede greb fra Ikea.

Brug disse nemme hacks

Du kan også opsætte kunstige metro fliser på væggen mellem køkkenbord og overskabe. Dem kan du købe som en slags klister-tapet og nemt sætte på og tage af igen. Et andet godt boligstyling tip er at påsætte store klistermærker på f.eks. vægge eller låger. Det kan være i form at frugter, blomster eller andet. Bare rolig, det ligner ikke klistermærker. Det ligner faktisk bare tapet med mønster.

Eventuelt kan du også kaste dig ud i enten at male eller tapetsere dine skabslåger. Ofte skal du blot sørge for at lågerne er til bage til den originale farve den dag du fraflytter lejemålet. I det hele taget skal du huske at gemme de originale greb, og hvad du ellers vælger at fjerne fra dit leje-køkken, så du nemt kan sætte det op, når du skal fraflytte dit lejemål.

Kategorier: Bolig