CardPresso er en cloud-baseret softwareløsning til design og udskrivning af ID-kort. CardPresso er verdens mest udbredte software til design af ID-kort. CardPresso tilbyder en all-inclusive-pakke, der omfatter alt fra design, redigering og upload af dit firmalogo til valg af det bedste materiale til dine kort – herunder plastik, papir eller PVC. CardPresso har også en komplet pakke af værktøjer, der hjælper dig med at skabe et af de mest professionelt udseende ID-kort på få minutter!

CardPresso er en virksomhed der tilbyder design af ID-kort

Et CardPresso-kort består af flere elementer – kortmodel, kortforside, kortryg, kortholder og kortholderlommer.

* Kortmodel – CardPresso tilbyder ID-kortskabeloner, der er klar til brug med det samme eller kan tilpasses med dit logodesign. Du kan også uploade dit eget design.

* Kortets forside – Tilføj tekst i feltet med den skrifttype, størrelse eller farve, du foretrækker. Juster teksten ved blot at trække den rundt for at skabe et layout, der passer til dine behov.

* Kortets bagside – Tilføj virksomhedsoplysninger, foto eller illustrationer med tekst eller uden tekst i den skriftstørrelse eller farve, du ønsker, i de dertil indrettede felter. Vælg oplysningerne i hver boks, så de passer bedst til din virksomheds behov.

De tilbyder tre forskellige pakker

CardPresso tilbyder tre forskellige pakker til virksomheder: CardPresso Basic, CardPresso Premium og CardPresso Enterprise. CardPresso Basic er en god mulighed, hvis du ønsker at prøve CardPresso uden en stor investering. CardPresso Basic indeholder alt, hvad du har brug for til at oprette et professionelt ID-kort på få minutter. CardPresso Premium er perfekt til virksomheder, der ønsker specialiserede funktioner som tilpassede kortmodeller, upload af logoer, stregkoder til kort og meget mere. CardPresso Enterprise giver dig adgang til alle CardPressos funktioner samt kraftig IT-administratorstyring til virksomheder med flere lokationer.

CardPresso Basic

CardPresso Basic indeholder alt det, du har brug for til at skabe et professionelt ID-kort på få minutter, f.eks. Card Presso Basic Card, Card Presso Basic Card Holder Pack og Card Presso Basic Card Pockets. CardPresso Basic indeholder:

– Card Presso Basic Card: Card Presso Basic Card: Du får et Card Presso Basic Card til din virksomhed, som leveres med en kortholder og fem kortlommer.

– Card Presso Basic Card Holder Pack: Du får 25 Card Presso Basic kortholdere til at lægge dine kort i i løbet af dagen og 5 ekstra kortlommer til opbevaring af visitkort eller andre vigtige dokumenter.

– Card Presso Basic Card Pockets: Pakken kommer med 50 almindelige kortlommer og 10 visitkortholdere.

Kategorier: Erhverv