Det kan være svært at finde en blog er ikke handler om livsstil, mode eller madlavning. Det er i højere grad interessant For kvinder der ønsker at læse blogs der kommer tættere ind på livet. Hvis du skal have et forslag til en blog som er god og reflektere over den egentlige hverdag, så er Eva Persson og hendes blog ikke et dårligt bud. Hun lever nemlig livet som karriere kvinde og mor. Dermed er der en masse prioritering og planlægning som indgår i hendes hverdag. I denne artikel vil du blive inviteret indenfor i det univers som Eva Persson har skabt på sin blog. Her vil du kunne følge med i nogle problemer hun oplever i sin hverdag. Hermed vil du altså også kunne lære noget og blive inspireret i din egen hverdag.

Eva Persson – Interessant blog

Eva Persson går meget op i at skrive en blog der handler om det virkelig liv. Dermed gør hun altså op med den blogger trend, som siger at man skal fremvise det perfekte liv. Det er større grad vigtigt at vise vores svagheder og løsninger frem, således dem der har et publikum kan inspirere andre på en positiv måde. Hendes blog er et forsøg på at fange de kvinder som ønsker at vælge både livet som familie mor og erhvervskvinde, men ikke helt tør tage det sidste skridt. Som mor til to små børn, med en karriere som selvstændig advokat ved siden af kender hun helt sikkert selv til problematikkerne. Med den erfaring som hun bærer på og det innovative gå på mod som driver hende, er det altid interessant at høre hendes løsninger, til hverdagens strabadser.

Bloggen er også relevant for mænd

Hvis du sidder som mand og tænker at denne blog ikke er så relevant for dig, så tager du faktisk fejl. Igennem den blog som Eva Persson har skabt, kan du nemlig få en dybere forståelse for dine kvindelige medmennesker. Det kan endda være endnu mere aktuelt hvis du er i et langvarigt forhold, da det i større grad lader dig forstå din partner. I det hele taget videregiver Eva Persson en række livserfaringer som ikke blot er relevant for kvinder, men også mænd der prøver at takle hverdagen. Så besøg endelig hendes blog, hvis du synes at det lyder interessant.

 

Hvis du syntes øl er sjovt og velsmagende burde du brygge dine egne! Dermed skal du altså have brygudstyr.