Hvem siger, at kvalitet og funktion ikke går hånd i hånd? Med gardinbussen får du kvalitetsgardiner til alle dine vinduer, og så er gardinbussen endda gratis. Den kommer, når det passer dig, hvor det passer dig. Så uanset, om du har brug for gardiner til hjemmet eller virksomheden, så er gardinbussen den hjælp, du mangler.

At bestille eller ikke at bestille en gardinbus?

Der er så mange forskellige typer gardiner, at det kan være svært at vælge mellem dem. Et valg, der til gengæld er utrolig nemt, det er valget om at bestille en gardinbus. Med en gardinbus bliver det både nemmere og meget mere bekvemmeligt at vælge gardiner til din bolig eller virksomhed. Den kører nemlig ud til dig, lige når det passer dig. Bor du i Nordjylland, på Fyn eller i København? Intet problem! Gardinbusserne fra TextilRingen kører i hele Danmark – og så er det ganske gratis.

Til dig, der vil have kvalitet og god service

Gardiner skal ofte hænge i mange år, og når man har købt nye gardiner, er det derfor rart at vide, at de holder. Der er intet værre, end hvis gardinerne begynder at skifte farve på grund af solen efter blot nogle måneder. Når du bestiller gardiner hos TextilRingen, kan du dog være helt rolig. De leverer kun gardiner i høj kvalitet, og har høje krav til både materiale og produktionen. Faktisk er kvaliteten så god, at du får hele 2 års garanti på alt.

Men det er ikke det hele…

Ud over den gode kvalitet, leverer gardinbussen også den bedste service. Det sker i form af en gardinekspert, der kan svare på alle dine spørgsmål lige fra kvalitet og materiale til opsætning. Gardineksperten kan også vejlede dig med hensyn til valg af gardintype eller, hvilke gardiner der passer godt ind i din bolig.

Gardinbussen tænker grønt – Gør du?

Vidste du, at TextilRingen også har gardiner, der skåner miljøet? Hvis du selv går op i at passe på klimaet, så er Thermo Plissé og Klima Screen to gardintyper, der sænker energiforbruget i din husstand. Det sker ved, at de holder bedre på varmen om vinteren og holder varmen ude om sommeren. På den måde skal du ikke bruge så meget energi på at holde en behagelig temperatur i huset.

Du kan også få rullegardiner med solcellemotor. Så kan du både få bekvemmeligheden ved motoriserede rullegardiner, samtidig med at du passer på miljøet.

 

Kategorier: Bolig