Eksklusive møbler

Hos Jens Lyngsøe Interieur A/S forhandler vi håndbyggede Italienske møbler, som er af absolut højeste kvalitet. Der er med andre ord tale om skræddersyede møbler, som bliver designet i samråd med vores kyndige indretningskonsulenter. Vi tilbyder blandt andet franske og italienske møbler, som kommer fra små familieejede virksomheder, der ligesom os går op i kvalitetsmøbler. Vi besøger ofte vores leverandører, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for kvaliteten.

Italienske luksusmøbler

Skræddersyet Italienske designermøbler

​Når du handler hos os, vælger du selv stoffet til dine møbler i butikken. Du får altså unikke møbler, som er specialdesignet til dig og dit hjem. Vi kan ligeledes justere målene på vores møbler, så de passer perfekt ind i dit rum.

Du kan endvidere tilkøbe en designpakke, som består af et møde i din bolig. Mødet varer cirka en time, hvor en indretningskonsulent gennemgår dine ønsker, din stil og dit budget samt tidshorisonten.

Kom forbi vores møbel-showroom for at få en uforpligtende snak om dine indretningsdrømme og for at se eksempler på vores eksklusive møbler. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du kan ligeledes se mere om vores mange møbler på vores hjemmeside.

Kategorier: Bolig