Der er ikke nogen nem måde at stoppe sin rygetrang på. Det er forskjelligt hvad der virker for den enkelte, om det så er nicorette tyggegummi, eller måske en kold tyrker. Jeg har selv forsøgt mig med rygestop flere gange i livet med eller mindre succes. De har som oftest holdt nogle uger nogle gange måneder før rygningen begyndte igen. Derfor forsøgte jeg efter lang tids overvejelse hypnose mod rygning hos Shin hypnose i Rødovre, og jeg har aldrig følt mig så lettet fra min rygetrang som nu. Derfor vil jeg i dette blog indlæg gerne sætte lidt fokus på netop hypnose mod rygning og hvordan det foregik hos Shin Hypnose i Rødovre.

 

Skepsis blev vendt til et rygestop gennem hypnose

Jeg ser mig selv som en moderne mand og er på mange måder skeptisk overfor al slags spiritualitet, stjernetegnssnak og hokus pokus, så det var da med en del skepsis jeg bookede en tid til hypnose mod rygning. Jeg har selv fået hypnose anbefalet af en pårørende der selv forsøgte sig længe med rygestop og hvor hypnose havde virket godt. Så jeg måtte stole på min ven og troppede positivt stemt op hos Shin Hypnose i Rødovre. Det var godt, da “kemien” mellem behandler og patient er alt afgørende for et godt resultat. Hos Shin Hypnose var Tina rigtig god til at vejlede og jeg var på intet tidspunkt utryg ved hypnose behandlingen.

 

Hypnose mod rygestop gjorde mig røgfri

Efter at have været i en enkelt hypnose session med Tina fra Shin Hypnose i Rødovre var rygetrangen sat tilbage til start. Jeg føler ingen trang til at ryge nu og har holdt mit rygestop gennem flere måneder. Jeg kan ikke udelukke at jeg skal forbi Shin Hypnose endnu engang for at få hypnose mod rygning, men det er helt sikkert det jeg vil anbefale fremfor diverse rygestopprodukter, man finder i diverse dagligvarebutikker. Hypnose mod rygestop er ikke et quick-fix og det er godt for dig, som ønsker at dit rygestop skal vare ved. Så en kæmpe opfordring fra en mand som ellers var skeptisk om at søge hjælp til rygestop hos en hypnotisør og gerne hos Shin hypnose i Rødovre, hvor jeg personligt har gode erfaringer.

Kategorier: Uncategorized