Skal din virksomhed afholde konference for en større eller mindre forsamling? Hvad enten du søger efter et konferencelokale i København med en samlet konference pakke, eller om du selv kommer med et færdigt konference koncept, så kan Marketenderiet hjælpe dig.

Lad Marketenderiet klare det grove arbejde

Hvis du ønsker at en konference pakke udarbejdes for din konference, så står Marketenderiet gerne for det. Din virksomhed kan få hjælp i forhold til størrelse af konferencelokale, forplejning, forsyning af teknisk udstyr mm. Marketenderiet huser nemlig et kæmpe indedørs område med godt lysindfald og højt til loftet. Det kan bruges som ét stort konferencelokale, eller deles op i mindre rum og workshops.

Book et konferencelokale, og stå for det du har lyst til

Ønsker din virksomhed selv at stå for konferencen med alt hvad der til hører, så er I også velkomne til det. Så stiller Marketenderiet blot lokaler til rådighed. Marketenderiet er placeret 1 km fra Valby station, og har gode parkerings muligheder, samt en hyggelig gårdhave, hvor pauserne kan nydes.

Også klar til firmafester og andre arrangementer

Marketenderiet har ikke kun lokaler til konferencer, men også til firmafester, mindre møder, messer og private arrangementer. Med deres in-house catering, kan de sørge for forplejning hele dagen, hvad enten det drejer sig om frugt og snacks eller den store buffet. Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse. De har, som de selv beskriver det, alt fra sort kaffe til hvid kaviar.

Teknisk udstyr til fri afbenyttelse

Skal I holde fest med koncert, så stiller Marketenderiet ikke kun lokaler til rådighed. De har udstyr som projektor, trådløse mikrofoner, LED up-lights, højttaler system med mere. Marketenderiets scene har budt på både Nik & Jay og Rasmus Seeback med flere. Hvad enten du er på jagt efter et konferencelokale, møderum, lokation til julefrokosten eller andet, så står Marketenderiet klar til at hjælpe og huse dig og din virksomhed

Kategorier: Uncategorized