Professionel behandling i København

Hos Thornblad tilbyder jeg professionel kranio sakral terapi. Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybdegående behandlingsform, som har en indvirkning på centralnervesystemet, det autonome nervesystem, hormonbalance, samt muskler, knogler og bindevæv. Behandlingen kan gå ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvens nerve, der muliggør en dyb, varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter til hvirvlerne. Så oplever du dagligt spændinger, som kan medrøre hovedpine eller lign. så kan kranio sakral terapi ofte være en god løsninger. For mig er kundekontakt ekstremt vigtigt – jeg er altid i dialog med mine kunder, så jeg kan skræddersy mine behandlinger efter dine behov. Jeg sørger for at skabe de bedste rammer, så du kan nyde behandlingen.

Kranio sakral terapeut

Wellnessmassage

Trænger du til et friskt afbræk fra hverdagens stress, så kan du ligeledes få en wellnessmassage. Ofte giver wellnessmassage ny energi og overskud, som ikke kun gavner dig, men også dem som du omgås med. Har du virkelig brug for at falde til ro og stresse af, anbefaler jeg, at du bestiller en time eller mere. Mange mennesker har brug for tid til at lande ordentligt, og din oplevelse vil blive endnu bedre, hvis du giver dig selv tiden til at slappe ordentligt af og komme ned i tempo. Har du lyst til enten kranio sakral terapi, eller wellnessmassage, er du meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale på telefon: 30 28 22 11

Kategorier: Uncategorized