Skal du flytte fra din lejlighed samtidig med at du skal nå, at  istandsætte din lejlighed, inden du flytter fra den? Det kan også være at din lejlighed trænger til at blive malet, hvis den skal gøres klar til salg eller måske bare fordi, at den trænger?

Uanset årsagen, så er det altid en god idé at spørge til råds hos en professionel, som kender til hvilken type maling eller overflade, som skal males. Det kan være at du har en lejlighed i Nordsjælland, har særlige en helt særlig stuk i loftet, som kræver bestemte børster for ikke at ødelægge det endelige finish.

Maling af overflade i alle ejendomme

Der kan være flere typer af overflader i div. lejligheder, hvilket afhænger af det tapet, som er valgt eller hvis det er en ældre spartel væg, som man ønsker fornyet. Det kan også være, at man ikke længere ønsker spartelvæggen – hvorfor man skal være særligt varsomt.

Har din lejlighed en altan, så er det også vigtigt at denne får en fin facade inden din lejlighed skal fornyes eller hvis den skal sælges.
Facaderne på altanen kan blive mærket af det danske vejr, endda så det ikke kun er facaden, som der kan være problemer med. Der kan nemlig også komme fugt og råd, hvis dette ikke bliver gjort af en professionel. Hvilket både er gældende for træfacader, stenfacader og pudsede facader.

Maling af lejlighed anbefales derfor at gøre af en professionel, så du er sikker på det bedste resultat samt at du kan være sikker på, at du overlader den i fin stand når du skal sælge den igen. Ligesom maling af lejlighed, så gælder det samme med en flyttebolig.

En flyttebolig er et større malerprojekt end maling af en lejlighed, derfor er det vigtigt at få en professionel maler ud. Så du er sikker på at der heller ikke kommer anmærkninger på boligen, når du skal sælge den igen.

Kategorier: Uncategorized