Skal der afholdes heldagskursus, store events eller kortvarige møder? Så er Propellens konferencecenter i Jylland en kandidat, du ikke må overse. På bygningens inderside får du et moderne konferencecenter med alt det udstyr, I har brug for. På ydersiden har du de skønneste omgivelser med den idylliske jyske lynghede. Sammen er det en kombination, der giver dig ro til at tænke og samtidig de bedste forudsætninger for at få noget fra hånden. Læs med her og se, hvorfor Propellen er det oplagte valg til din konference.

Omgivelserne er vigtige!

Har du nogensinde siddet fanget til et møde, der aldrig ville ende? Til et møde, hvor man alligevel ikke syntes at komme nogle vegne? Hvis I bruger unødigt lang tid på jeres møder, så skulle I måske overveje at skifte omgivelserne ud. Nogle gange tænker man nemlig bedre, når man kommer væk fra de vante rammer. Derfor kan det være en fordel for jer at booke jer ind på Hotel Propellens konferencecenter i Jylland. Ved at komme væk fra virksomheden og ind i Propellens indbydende lokaler kan I skærpe jeres koncentration og dermed øge effektiviteten og udbyttet af mødet.

Lys, luft og lynghede

Man bør ikke undervurdere skønne omgivelser. Når man absolut skal bure sig inde til et heldagskursus eller lignende, kan man lige så godt befinde sig godt. Og dét gør man hos Hotel Propellen. De har 14 lyse mødelokaler, fire grupperum og en stor konferencesal, der alt sammen er smagfuldt indrettet. Der er desuden trådløst internet, tilgængeligt AV-udstyr og en print- og kopieringsafdeling. Hotellet er kort sagt fuldt ud opdateret på moderne udstyr, så jeres møde, konference osv. kan forløbe så let som muligt. Samtidig skaber lyngheden udenfor et idyllisk landskab, hvor det er let at slappe af i pauserne.

Konferencecenter i Jylland har sundt alternativ

Det er ikke kun i form af omgivelserne, at Propellen forsøger at gøre jeres konference mere udbytterig. De tilbyder nemlig en lang række forskellige forfriskninger i løbet af dagen, så I kan holde blodsukkeret oppe. Det gælder både traditionel mødeforplejning såsom kaffe og rundstykker, men du kan også prøve det sunde valg og få lækre smoothies, friskpresset juice og sunde snacks. Man kan let blive sløv af for meget sukker. Derfor er det sunde valg perfekt til jer, der har et langt program foran jer og vil holde koncentrationen.

Har du i stedet brug for konferencelokaler i Valby? Så læs nærmere i blogindlægget her.

Kategorier: Business