Jeg ved ikke hvad der er værst. At man ikke kan stole på at sine ansatte i ikke begår myteri i egen butik. Eller at man bliver nød til at ansatte en mystery shopper, for at være sikker på at man kan stole på de ansatte. Det er noget jeg har lært meget om efterhånden. Det er dog ikke noget jeg kan lide og hvis der er interesseret kan du læse mere.

En mystery shopper er hemmelig agent

Det er faktisk lidt ligesom at være en hemmelig agent, at være mystery shopper. Der er ikke nogen som ved hvorfor eller hvem du er. Der er heller ikke mange der lægger mærke til dig. Det er lidt spændende tror jeg at være sådan en lidt specielt person. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at være mystery shopper, bare for en uge eller sådan noget. Det kunne da være spændende at fange nogle servicemedarbejdere i at være nogle svin. Hvis nu de ændrer prisen for sig selv, når de køber mad, skal jeg nok være der. Så skal jeg i hvert fald nok, lade dem få hele hammeren, for at nærmest stjæle. Det er i hvert fald en form for fusk og snyd, hvilket er strafbart, hvis ikke jeg tager helt fejl. Det synes jeg i hvert fald er interessant. Jeg ved ikke helt hvorfor man overhovedet ville tage den risiko, når man tænker på Risk/reward. Der er meget lidt reward i forhold til den store risiko, der faktisk er.

Hvad bruger man en mystery shopper til?

Jeg bruger en MS til mange forskellige ting, men det er ikke altid jeg kan fortælle om dem. Det er fordi det kan kompromitere hvad det egentlig er MS har gang i. Der er nemlig nogle af mine ansatte som læser min blog ved jeg. De kommentere i hvert fald på den nogle gange, hvilket er lidt smigrende. Det er dog også lidt underligt, fordi jeg skal stadig kunne være deres chef. Det er ikke nemt når de er meget støttende overfor den her blog. Jeg er ikke stor fan af at være “bad guy”. Det er ikke noget jeg ligefrem excellere i. Jeg ved dog godt hvem der kan finde ud af det. Min gamle chef. Han var en gammel skid, som ingen kunne lide og han elskede det da vist nok. Det virkede i hvert fald som om det ikke påvirkede ham negativt.

Kategorier: Business