Behandling af din baby

Både før og efter din graviditet kan du opleve mange belastende faktorer, som påvirker din krop. Først og fremmest foregår der en stor udvikling og vækst hos det lille barn. Det vokser under tiltagende trange vilkår og kan i nogle tilfælde blive bevægelsesmæssigt begrænset i livmoderen på grund af gamle skader i moderens bevægeapparat eller arvæv hos moderen fra for eksempel en blindtarmsoperation, fjernelse af cyster eller tidligere kejsersnit. Det kan betyde at babyen kan ligge i næsten samme position i flere måneder.

Dernæst skal det lille barn ved fødslen arbejde sig igennem fødselskanalen, hvor der også er meget tryk, pres og stress. Undervejs er det til tider nødvendigt med hjælp fra jordemoderen. Det øgede pres, kan gøre at dit barn vil have svært ved at finde ro. Hos Lyngby Osteopati Klinik kan vi hjælpe dig med at finde ind til årsagen til det aktuelle problem. Hos os tilbyder vi en effektiv og omsorgsfuld osteopat-behandling til dit lille barn.

Babybehandling

Professionel behandling til dit barn

Hos Lyngby Osteopati Klinik kan vi tilbyde en effektiv behandling, der vil øge kvaliteten i samværet mellem dig og din baby. Det kan være frustrerende og svært at vide præcis, hvad man kan gøre når ens barn græder og har ubehag under og/eller efter amning og ikke er til at trøste. Vi vil altid som en del af behandlingen tale med forældrene om hvilke redskaber/øvelser, der kan være relevante at benytte derhjemme for at støtte op om behandlingen og skabe mere trivsel for dit barn. Har du lyst til at høre mere om vores behandling, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak, eller klikke ind på vores hjemmeside.

 

Kategorier: Erhverv