Vinduespudsning eller Vinduespolering

Ja hvad er det så lige forskellen er på vinduespudsning eller vinduespolering? I virkeligheden er det jo bare det samme og det er en ting som mange af os glemmer at få ordnet i hverdagen. Typisk bliver vinduespudsning til et weekendprojekt, men uanset om du bor i lejlighed med får vinduer eller i et hus med mange vinduer, så griber vinduespudsning hurtigt om sig. Det bliver hurtig til gode weekendtimer der kunne bruges bedre på kæreste og familie, men det skal jo ordnes. Derfor opfordrer jeg på det kraftigste at man overvejer at få et professionelt rengøringsfirma til klare det for sig. Det sparer i sidste ende både tid og penge, og så opnår man bare et bedre resultat når en professionel udfører arbejdet.

En god vinduespudsning i Herlev

Når jeg selv får udført min vinduespudsning i Herlev, benytter jeg gerne rengøringsfirmaet Sparvath Rengøring. De leverer altid et professionelt stykke arbejde og en venlig service uanset hvem af medarbejderne der måtte træde ind i dit hjem. Sparvath Rengørings vinduespudsning benytter både de rigtige midler og har altid det rette udstyr til opgaven. Hver gang jeg har bestilt en vinduespudsning hos Sparvath Rengøring er jeg altid blevet overrasket over hvor godt resultatet er blevet, og tænkt at det utroligt man har kunne holde skidtet på ens vinduer ud i så lang tid. Og det er først når lyset igen trænger ubesværet ind i ens bolig efter en vinduespudsning, at man forstår hvorfor det giver mening at få en professionel til at udfører arbejdet.

 

Et rengøringsfirma der lever op til servicenormen

Sparvath Rengøring har sat sig som mål at give en personlig service med høj kvalitet ved deres vinduespudsning. Og man mærker hurtigt en forskel fra andre selskaber! De sætter altid kompetente og stabile medarbejdere til at løse vinduespudsningen – og det gør dem til et attraktivt rengøringsfirma i Herlev.

Derudover følger og opfylder Sparvath Rengøring SBA servicenormen. Den er en fornem “værkstøjskasse” i hverdagen, og den skaber sikkerhed for både kunder og firmaets vinduespudsere. Den sikrer at de er på rette spor m.h.t. overenskomst-og arbejdsvilkår for vores medarbejdere, kvalitetskontrol af rengøringsarbejde og vinduespudsning. Hermed en opfordring til at få pudset dine vinduer, og få hyret det rigtige firma dertil.

Kategorier: Uncategorized