Ny autopolstring er den perfekte måde at gøre din bil luksuriøs, uden at det behøver koste en formue. Nogle gange skal der ikke mere end et nyt sædebetræk og en bilvask til at gøre en bil ung og smuk igen. Overvejer du et nyt sædebetræk eller anden autopolstring? Læs med her, og bliv klogere på alle mulighederne.

Autopolstring er meget mere end sædebetræk

Er du træt af din bils interiør? Er dørene slidte eller har instrumentbordet skrammer? Måske fortryder du farvevalget eller vil bare gerne prøve noget nyt? Heldigvis behøver du ikke købe en ny bil for at få det ønske opfyldt. Hos KA-autosaddelmager kan du få ompolstret alt fra de små ting som ratbetræk til de store ting som gulve, dørsider og instrumentbord. De er klar til at opfylde dine bildrømme, uanset hvad de skulle indebære. Så kan du igen føle dig som ejeren af en helt ny bil.

Sædebetræk eller sædeovertræk?

Har du svært ved at kende forskel på de to? De er faktisk ikke så ens endda. Når du skal vælge ny autopolstring til dine sæder, skal du tænke over dit behov. Er sæderne slidte og ødelagte, er det en god idé at fjerne det gamle betræk og få syet et nyt på sæderne. Når man helt erstatter det gamle betræk med et nyt, kaldes det et sædebetræk. Et sædeovertræk er på den anden side et betræk, man trækker nedover det eksisterende sædebetræk for at beskytte det.

Sædeovertræk til dig, der vil det hele

Sædeovertræk er derfor rigtig gode, hvis man ønsker at passe på originalsæderne eller har lyst til at eksperimentere med forskellige sædefarver eller materialer. Måske kan du ikke vælge mellem stof- eller lædersæder i din bil? Løs problemet med et sædeovertræk i læder, og skift mellem de to betræktyper. Så behøver du ikke få lavet nyt sædebetræk hver gang, du mister interessen.

Autopolstring priser: Hvad koster god kvalitet?

Prisen på autopolstring afhænger i høj grad af opgaven. Drejer det sig om en lille reparation eller et helt nyt skræddersyet sædebetræk til bilen? Det er klart, at prisen vil variere efter, hvor meget arbejde, der skal udføres, og hvilket materiale der skal anvendes. Er du interesseret i ny autopolstring og vil gerne høre mere om det, kan du kontakte KA-autosaddelmager og få et uforpligtende tilbud på din bil makeover. De kan også vejlede dig i forhold til valg af materiale og farvenuancer og er klar på at integrere dine egne idéer, hvis du selv har forslag.

 

Kategorier: Biler