Jeg solgte for nyligt min Audi til fordel for en større, brugt Mercedes. Jeg synes ikke vores Audi var stor nok mere, da jeg er ret høj og derfor har lange ben. Audien var ret lav, så jeg skulle altid nærmest kravle ind i bilen. Det skal jeg ikke nu! 

Min svigersøn viste mig en brugt Mercedes

Min svigersøn kører rundt i en rigtig flot Mercedes, som han også har købt brugt. Det er et års tid siden, at han købte sin, og jeg har været vild med den siden. Min datter har også en Mercedes, dog ikke brugt. Man kan godt sige, at de er vild med Mercedesbiler, for de har gennem tiden haft mange forskellige modeller fra Mercedes. Min svigersøn havde hjulpet mig med at forhandle prisen på min Audi, som bilforhandleren ville købe. Jeg endte mig at kunne bytte den lige over med en brugt Mercedes, som jeg havde set mig varm på. Den er sort, større end min tidligere bil, og så har den god plads til golfudstyr i bagagerummet (eller endda på bagsædet). Den har også automatgear, hvilket jeg længe gerne har villet have. Der er sædevarme, helt ny opdateret GPS, samt super flot indmad i bilen.

Jeg elsker at køre lange ture

Indrømmet, jeg kører måske lidt meget rundt i min “nye” brugte Mercedes. Jeg tager bilen til alt, bare fordi jeg synes, at den er en drøm at køre. Bedst af alt er at køre på golfbanen og golfbagen bare passer perfekt ind i bagagerummet. Jeg har også fået så mange komplimenter, og folk bliver altid så overraskede, når jeg fortæller at det faktisk er en brugt Mercedes. Yes, det er en brugt bil, men den ser ud, som var den komplet ny.

Du bør overveje at købe brugt

Jeg har altid elsket Mercedes, men havde faktisk ikke overvejet, at kigge på brugte biler, bare fordi jeg aldrig har tænkt så positivt omkring biler, som har kørt super langt allerede. Men min svigersøn er super glad for sin bil, så jeg tog en snak med ham, og han fik mig overbevist om, at en brugt Mercedes var det rigtige. Også for mig.

Hvis du er håndværker eller arbejder for en håndværker, kan du også læse mere om Mercedes varevogne her. De har super god plads til alle jeres materialer, og de fire forskellige modeller er blevet kåret til nogle af de bedste varevogne på markedet.

Kategorier: Biler