Jeg lejede for nyligt en bil, men det var ikke bare almindelig leje, det var flexleasing. Har du hørt om det før? Jeg havde ikke, før en ven fortalte mig, at han havde tjent ret mange penge på at flexlease hans bil. Og han kørte altså rundt i en rigtig fed Audi. 

Derfor kan du tjene penge på flexleasing

Jeg blev selvfølgelig rigtig interesseret, da jeg hørte om min vens erfaring med flexleasing, da jeg indtil da kun havde turde drømme om en dag at eje en Ferrari. Men det havde jeg for længst skudt en hvid pil efter, fordi registreringsafgiften nærmest er 150% oven i bilens egentlige pris. Det er jo ikke ligesom i USA, hvor biler bare er så billige. Grunden til, at flexleasing er så fed en ide, er at man med flexleasing af en bil betaler bilafgiften i rater, i stedet for med det samme. Du “lejer” altså bilen af SpecialCars (eller et andet firma). Når så din aftale med leasingselskabet (SpecialCars) er slut, skal du betale bilens restværdi. Den har I fastlagt før kontrakten blev skrevet under. Derefter står du selv for videresalget af bilen. Dette er efter det antal måneder, som du valgte at indgå med leasingselskabet.

En god handel

Da de 6 måneders flexleasing, som kontrakten lød på, var gået, var det tid til at jeg skulle betale restværdien ud. Restværdien var det, som SpecialCars og jeg i fællesskab bestemt, at bilen var værd efter de 6 måneder. Så købte jeg bilen og var nu ejer af en Ferrari. Helt vildt! Men da jeg jo havde indgået hele denne process med flexleasing på baggrund af, at ville tjene penge, så ville jeg selvfølgelig sælge bilen videre igen. Helt ligesom min gode ven, solgte jeg bilen efter jeg havde ejet den i sammenlagt 1 år. Så var jeg også klar til at prøve en ny drømmebil af (dem har jeg nemlig mange af, men Ferrari stod bare højst på listen). Det smarte ved flexleasing her, er at bilen nu igen er uden registreringsafgift og derfor kan sælges i hele europa og ikke kun Danmark. Jeg havde derfor mange flere købere i spil og endte på en lang højere pris, end jeg havde købt bilen for. På den måde endte jeg med at tjene penge på at køre rundt i en Ferrari. Ret vildt!

Læs også om, hvordan du fornyer din bil (og gør den flere penge værd) med professionel autopolstring her.

Kategorier: Biler