Har du brug for afhentning af affald? Måske har du ofte en masse affald du skal af med i din virksomhed? Eller måske har du noget special affald derhjemme, som du ønsker afhentet?

Afhentning af affald fra i dag

Vi kan godt have en tendens til at bestemte ting hober sig op. Hvad enten det er ting på vores to-do liste eller fysiske ting. Hvis du f.eks. står og skal flytte så er der sandsynligvis mange ting du ikke skal have med dig videre – specielt hvis du flytter i noget mindre. Her kan det godt betale sig ekstraordinært at bestille afhentning af affald. De kommunale skraldemænd tager nemlig ikke alt med hvad du stiller ude foran dit hus.

Har du f.eks. større ting som møbler du vil af med, men ikke har mulighed for at køre det på genbrugs stationen, så kontakt et skraldefirma og hyr dem til at hente det hjemme hos dig. På den måde er du nemt og hurtigt af med det. Det gør sig også gældende med andre ting. Ja, stort set alt hvad du tænker at smide ud. Du kan altid kontakte et firma og forhøre dig om deres services og priser.

Skal din virksomhed af med affald?

Står du som virksomheds ejer, så har I muligvis allerede en affalds ordning. Der er dog særlige forbehold som skal tages, når man står som virksomhed, og har mere end blot det gængse affald. Det er vigtigt at du er klar over hvad for noget affald der bliver hentet, og om der er noget skraldemændene ikke vil tage. Her skal der nemlig laves særlige aftale, og nogle gange med eksterne affalds firmaer.

Hvis I f.eks. har flere containere som skal tømmes på daglig eller ugentlig basis, så er det vigtigt at der er en klar aftale om afhentning af affald i sådan en situation. Det kan også være at I ekstraordinært har en masse kontor udstyr som skal smides ud. Det kan være at fra stole og skriveborde til elektronisk udstyr som computere.Her skal også en særlig aftale på plads. Et firma kan hente alt det udstyr, så I hurtigt er af med det.

Det er muligvis affald som ikke hører inden under den kommunale affalds ordning. Derfor er det i sådanne tilfælde mere fordelagtigt at hyre et affalds firma til enkeltstående opgaver. På den måde er afhentning af affald en simpel og enkel løsning. Så hvis du længe har tænkt på at få bestilt afhentning af affald, men endnu ikke fået det gjort, så er der alt mulig god grund til at gøre det lige nu.

Kategorier: Bolig