Hej søde læsere! Glædelig 14. december, nu er der kun 10 dage til jul. Juhuuuu! I dagens blogpost skal vi tale om erhvervsrådgivning med en dygtig advokat med mange års erfaring på området. Så læs med og lær meget mere om love, og hvad en advokat kan gøre for dig og din process.

Erhvervsrådgivning skal gives af en dygtig advokat

Der er mange advokater derude, men det er vigtigt, at du får fat i den rigtige, når du skal have erhvervsrådgivning eller anden rådgivning inden for loven. Hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen, har de mange års erfaring indenfor kontrakter, skattesager, lønforhandlinger og meget mere og kan derfor yde den bedste erhvervsrådgivning på markedet. De kan rådgive dig om hvordan kontrakterne skal udformes fra start så de ikke efterfølgende tilsidesættes. Nilsson Børresen er klar over, at tid ofte er en knap ressource for dig som er selvstændig erhvervsdrivende, og derfor er denne advokat også super fleksibel, når det kommer til deadlines, møder eller andre forhold, hvor du skal leve op til noget overfor dem. Derudover er det også vigtigt for dem, at du kan forstå det sprog, som der bliver talt. Juridisk sprog er nemlig ret besværligt at kode. Det skal ikke være svært at forstå, hvad der foregår, når du har dem som erhvervsrådgiver. Du har altså det bedste kort på hånden, når du hyrer Nilsson Børresen som din erhvervsrådgiver.

Tvister omkring kontrakter m.m.

Som erhvervsrådgiver hjælper Nilsson Børresen advokatfirma med mange ting. Blandt andet hjælper de med alle de forskellige tvister der kan være omkring mangler ved det leverede produkt, eller måske overtrædelse af andres rettigheder. Derudover er de super dygtige til udarbejdelse af kontrakter og andre aftaler, når det kommer til virksomheder. Du kan altså få dem til at kigge på dine kontrakter, så du ikke begår fejl. De har din bedste interesse højst på listen, og vil til enhver tid sørge for, at alt går dig og din virksomhed godt, når det kommer til loven. Det er altså SKAT, kontrakter, overtrædelse af krav eller måske mangler, som ikke bliver opfyldt fra forskellige andre virksomheder. Du kan også regne med, at de giver dig en god pris på deres arbejde. De tror nemlig på, at alle skal have råd til hjælp fra en advokat, fordi det kan være super svært at finde ud af de forskellige forhold, når det kommer til loven. 

Du kan læse meget mere på bloggen lige her. Glædelig jul!

Kategorier: Business