Professionel behandling

Trænger du til en friskere, sundere og mere skindende hud? Hos Desire Skincare udfører vi professionel carbon-behandling med stor ekspertise og nøjagtighed, som sikrer at din hud får mere glød. En carbon-behandling hos os i København er en oplevelse i særklasse, hvor du får rig mulighed for at slappe af i fredelige omgivelser, mens vi giver din hud helt nyt liv. Behandlingen er både nænsom og effektiv, og vil efterlade din hud synligt forbedret allerede efter én behandling. Kom ind og forkæl din hud med en carbon-behandling hos os i København!

Carbon behandling

Carbon-peeling i København

vores effektive carbon-behandling er på ganske kort tid blevet en af de mest kendte skønhedsbehandlinger i verden. Behandlingen er nemlig både hurtig, nem og smertefri! Ved en carbon-behandling i vores klinik i København påfører vi et tyndt lag carbon, som er et 100 % naturligt produkt uden kemiske stoffer – disse partikler er meget små, hvilket gør, at de har lettere ved at trænge dybt ned i huden, selv på de sværeste steder.

Herefter forvandler et laserlys den påførte carbon til pulver, som renses nænsomt af. Resultatet er en synlig sundere hud, hvor porrerne formindskes og de fine linjer reduceres. En hud, der er mere jævn og ensartet.

Har du lyst til at høre mere om vores unikke carbon-behandling, er du velkommen til at klikke ind på vores hjemmeside og læse mere – eller ringe til os på telefon: 89 88 46 06