Hvis du er mor, kender du sikkert ligesom Eva Persson, til de udfordringer der kan være med at få det hele til at hænge sammen. Det at være mor er nemlig et fuldtids job i sig selv. Så når du har et fuldtidsjob ved siden af, kræver det altså struktur og planlægning. Og en helt masse trial and error!

Det gør ikke noget at fejle

De fleste mødre har sikkert prøvet at føle at de fejler, med noget af det de gør. Sådan er det ofte når vi sammenligner os med andre. Lad os da bare være ærlige. At være forældre er bestemt ikke altid nemt. Der følger nemlig en masse ansvar med. Når vi bliver forældre, skal vi pludselig til vænne os til en helt ny hverdag med et lille væsen vi skal tage os af. Det indebærer amning, bleskift, give vores børn den rigtige næring, sørge for der ikke sker dem noget osv osv.

Ja det er faktisk et fuldtids arbejde, og så kan vi ikke en gang tage en uddannelse i at være forældre. Det ved Eva Persson alt om. Jo vist, vi kan læse og spørge til råds, men det at være forældre er faktisk en selvlært ting. Vi lærer det først rigtigt i praksis – altså når vores børn kommer til verden. Det er da klart det kræver en hel del trial and error før den er der. Læs mere her.

Eva Persson elsker at være mor

Hvis du ikke allerede ved hvem Eva Persson er, så lad mig kort introducere hende. Eva Persson er 46 år, succesfuld advokat, mor til Columbus på 4 og Cleopatra på 2. Hun har skrevet flere klummer i diverse aviser, og så har hun også sin egen blog, hvor hun meget filterfrit deler sine tanker og erfaringer om livet som mor og karriere kvinde.

Hun elsker at være mor, og selvom hun er hårdtarbejdende på kontoret, så sætter hun en ære i at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det indebar f.eks. at Eva Persson droppede sin barsel og istedet tog Cleopatra med på kontoret. På den måde kunne hun amme hende og aktivere hende. Under Cleopatras lure, kunne Eva Persson så kaste sig over arbejdet.

Børn kan være invaderende i dit liv

Eva Persson indrømmer dog gerne, at selvom hun elsker at være mor, og værdsætter hvert et sekund med sine børn, så har det også været noget af en indvadering af hendes liv, at få børn. Det er lige pludselig meget lidt MIG-tid, og rigtig meget skifte-ble tid. Sådan er det bare, og selvom det har krævet tilvænning, så elsker Eva Persson livet som mor.

Kategorier: Business