Graffitikunsten er en hel verden for sig. Det kan nogle gange være svært at se meningen bag stregerne, og som så meget kunst er der både god og dårlig graffiti. Uheldigvis er der meget, der tilhører den sidste kategori. Ønsker du, at få det fjernet fra din ejendom, så udfører Ren-Agenterne graffitirens hurtigt og effektivt.

Ren-Agenterne rykker hurtigt ud

Det kan være en rigtig dårlig start på dagen at vågne op til graffiti på ens ejendom. Man kunne forestille sig, at der på muren var malet et flot, farverigt og levende billede, der passede til omgivelserne og forøgede bygningens værdi. Alt for ofte er det dog ikke tilfældet.  Er du i den situation, at din ejendom, skole, virksomhed eller butik uden samtykke er blevet udsat for graffiti? Så tilbyder Ren-Agenterne at rykke hurtigt ud, så du kan få fjernet graffitien hurtigst muligt. De udfører graffitirens både på Amager og i hele København, så du inden for 24 timer igen kan nyde synet af din uplettede ejendom.

Skånsom graffitirens – også for miljøet

Har du selv forsøgt at skrubbe muren ren? Så ved du sikkert, at det kræver lidt ekstra kræfter at få graffiti af. Hos Ren-Agenterne bruger de højtryksanlæg. Det kan vaske muren ren under et tryk på 100-600 bar og en temperatur mellem 0 og 150 grader. De sørger altid for at tage hensyn til ejendommen, og deres graffitirens er skånsom og effektiv på alle overflader. Rengøringen efterlader ingen efterfølgende mærker, så du kan være sikker på, at boligen efterlades i bedre stand end før – og ikke omvendt. Desuden bruger Ren-Agenterne kun miljøvenlige midler, når de udfører graffitirens. På den måde skåner de ikke kun bygningen, men også miljøet for giftige og skadelige kemikalier.

Forebyg fremtidig graffiti

Har du oplevet gentagne graffitiangreb, og er du træt af alt besværet med at få det renset af? Så kan Ren-Agenterne give ejendommen en overfladebehandling, så den næste graffitirens går meget nemmere. Her kan du vælge mellem to forskellige muligheder. Voksbehandling gør det muligt at fjerne ny graffiti med varmt vand, mens coating er en anden løsning, der også beskytter mod snavs. Coating har desuden den fordel, at det er mere holdbart end voksbehandling, som vaskes af under graffitirensningen. Udsættes din bygning ofte for graffiti, kan det altså være en idé at få lavet overfladebehandling med coating, som holder til hele 250 afrensninger.

Kategorier: Bolig