Det er vigtigt at have nogle ordenlige lokaler når man skal afholde konference, eller lignende arrangementer. Der er hermed også mange ting man skal tage stilling til, inden man vælger nogen lokaler til. Denne artikel kommer ind på hvilke ting du skal være opmærksom på inden du tager dit endelig valg. Herudover vil den beskrive min oplevelse i nogle historiske konferencelokaler i Valby. Læs mere her og få et større overblik.

Konferencelokaler i Valby – hvordan vælger jeg?

Når du skal ud og finde konferencelokaler i Valby eller København generelt, så er der nogle ting man skal tage stilling før man vælger sted:

Der skal være mulighed for nem og hurtig transport!

Når du holder konference, seminar, møde eller noget helt fjerde er det vigtigt at dine gæster nemt kan komme til og fra lokalerne. Alternativt kan man sørge for fælles transport til lokalerne, hvis de ligger langt væk. Men det er blot endnu en omkostning, som man ikke ønsker at bære. Derfor skal det være nemt for gæsterne og mødedeltagerne at kunne komme fra og til lokalerne. Det er derfor optimalt hvis de ligger i nærheden af busstopsteder, stationer, lufthavne og taxapladser. Derudover skal der være rigelig mulighed for at kunne parkere sin bil.

Der skal være alle mulige former for forplejning!

Det er vigtigt at dine mødedeltagere er glade og veloplagte. Hvis der er mulighed for at få forplejning i form af mad, kaffe og andre drikkevarer, kan man sørge for de bedste præmisser for ens gæster. Herudover skal der være behagelige sidepladser til gæsterne.

Lokalerne skal kunne tilpasses dit arrangement!

Når du lejer et konferencelokaler i Valby eller København skal du kunne tilpasse lokalerne til dit behov. Dette gør det nemmere at planlægge og tilpasse til antallet af mødedeltagere.

Min oplevelse hos Marketenderiet

I forbindelse med lanceringen af et nyt digitalt produkt, skulle produktet selvfølgelig først præsenteres internt i virksomheden. Dermed skulle der inviteres en række medarbejdere fra Danmark og udlandet til København for at deltage. Marketenderiet lå optimalt i forhold til transport og lokalerne havde egne køkkener med tilhørende kokke og tjenere. Herudover tilbød de os at indrette lokalerne fulstændigt selv. Det var heller ingen overraskelse at menneskerne bag lokalerne leverede et arrangement der var helt i top. Derfor kan disse konferencelokaler i Valby sagtens anbefales!

 

Står du op hver dag for at smøre madpakke til dine børn. Skolemad hjælper dig igennem hverdagen. Læs mere om den online mad tjeneste vha. linket!

Kategorier: Uncategorized