Er kærlighedserklæringerne erstattet af daglige skænderier? Føler I, at I taler forbi hinanden, eller at I ikke længere forstår hinanden? Nogle gange har forholdet brug for en hjælpende hånd udefra. Selvom I er i en svær periode, betyder det ikke, at det skal være slut. Giv parterapi i Roskilde en chance og genfind kærligheden.

Problemer i forholdet er helt normalt

For det første, er det slet ikke unormalt at opleve gnidninger i sit forhold. Når man er sammen hele tiden, kan det næsten ikke undgås, at man af og til går hinanden på nerverne. Men hvis I skændes mere end normalt, og den gamle gnist druknes i hverdagsdiskussioner, så kunne det være en god idé at prøve parterapi i Roskilde. Selvom der er revner i forholdet, betyder det nemlig langt fra, at det vil gå i stykker. Måske har det bare brug for et plaster – og det er her, professionelle kan hjælpe.

Parterapi i Roskilde hjælper jer

Der er mange følelser involveret, når man er et par – både af den gode og den dårlige slags. Derfor kan det være svært selv at være objektiv i forsøget på at rette op på parforholdet. En parterapeut kan hjælpe jer med at skabe overblik og finde ud af, hvad der egentlig er kernen i problemet. På den måde undgår I, at diskutere i cirkler og rode rundt i gamle skænderier og sårede følelser.

Hvordan foregår det?

Alle par er forskellige, og det tager parterapi i Roskilde højde for. De taler med jer og finder frem til de specifikke problemer i jeres forhold, og hvordan de kan løses. Det er især en fordel med en tredjepart i disse tilfælde, fordi begge parter ellers kan føle, at den anden dominerer. Med en professionel har I altså større sandsynlighed for at nå til enighed om, hvad I skal gøre, så I igen kan blive glade for hinanden.

Husk på at…

… kærligheden er ikke tabt! Der er rigtig gode muligheder for at genfinde gnisten. Ved at anerkende jeres problemer, og søge hjælp til at løse dem, er I allerede nået langt. Husk på, at der var en grund til, at I blev forelskede i hinanden i første omgang, og den følelse kan I sagtens få tilbage.

Er I interesseret, kan I bestille parterapi på polonius.dk eller læse meget mere om, hvad de tilbyder på hjemmesiden.

Kategorier: Kærlighed