Sex er en naturlig del af alle parforhold. Alligevel kan det være grænseoverskridende at tale om. Det gælder især et fænomen som orgasme. Ikke desto mindre er det vigtigt at kunne tale om den slags, fordi det kan tilføre noget unikt til forholdet. I dette blogindlæg skal det handle om den tantriske orgasme, og hvordan den kan bruges til skabe både fysiske og mentale oplevelser.

Har du hørt om den tantriske orgasme?

Du har måske hørt navnet før. Den tantriske orgasme er i hvert fald et fænomen, som er oppe i tiden. Selvom navnet for mange ikke er fremmed, er det langt fra alle, der ved, hvad fænomenet egentlig går ud på. Det kan måske føles lidt forbudt at undersøge det nærmere, men det er det slet ikke. Den tantriske orgasme handler helt basalt om, hvordan man kan opnå større kontakt med sin krop, således at orgasmen ikke kun bliver fysisk, men også en mental oplevelse.

Hvordan virker det?

Måske undrer du dig: ”Hvordan kan det også være et mentalt fænomen?” De fleste forbinder det måske mest med den kropslige oplevelse, men orgasmen kan faktisk blive meget mere end det. Formålet med den tantriske orgasme er, at man bevarer den erotiske energi i kroppen, og det kan give øget overskud og selvtillid. I nogle tilfælde kan den tantriske orgasme ligefrem virke bevidsthedsudvidende. Rigtig mange kvinder oplever også en følelse af at være mere i live. Det bliver med andre ord en oplevelse, der bredes ud i hele kroppen. Der er endda nogen, der får en decideret ud-af-kroppen-oplevelse. Den tantriske orgasme åbner altså op for nogle dele af bevidstheden, som man ellers normalt ikke kan komme i kontakt med, og på den måde er det fysiske og det mentale tæt forbundet.

Få mere at vide om den tantriske orgasme

Hvis du og din partner har lyst til at udforske den tantriske orgasme, kan I læse mere om det på VitalUnits hjemmeside. Manden bag siden er den personlige vejleder Jakob Kærgaard, som holder foredrag og kurser i bl.a. Tantraens principper. På hjemmesiden vil I kunne se, hvornår de næste foredrag afholdes. I kan også bare læse videre på egen hånd eller kontakte Jakob Kærgaard direkte, hvis I er interesseret i at høre nærmere. Det vigtigste er, at I er åbne over for de nye muligheder, og at I er sammen om det.

Kategorier: Kærlighed