Det er ikke altid lige overskueligt at få fikset madpakken hver morgen – specielt hvis der også er børn i husstanden. Først og fremmest skal der købes ind og det skal helst være nyt, så madpakken altid er interessant. Herudover skal madpakken laves, som i sig selv også er en tidskrævende proces hver dag. Derfor giver skolemad dig muligheden for at slippe for alt dette. Virksomhedens online platform giver dig muligheden for at vælge imellem et stort udvalg af forskellige produkter.

Skolemad til alle

Selvom navnet ligger op til at tjenesten kun kan benyttes af skoler, er dette ikke tilfældet. Skolemad leverer nemlig et rationelt system der tager sig af levering af mad til skoler, firmaer, eller ældre som har behov for det. For at systemet så vidt muligt kan være åbent for alle der ønsker at bruge det, er priserne ærlige. Dette betyder at prislisten er lav. Tjenesten anses for at være blandt den første af sin slags, herudover er den klart den mest udbredte.

Er leveringen og kvaliteten pålidelig?

Som før nævnt er Skolemad.dk mest udbredte tjeneste af sin slags. Med over 400 skoler, institutioner og firmaer der benytter tjenesten på landsplan, kan man forestille sig at der skal være styr på tingene. Skolemad opretholder kvaliteten gennem de over 50 køkkener placeret taktisk rundt på landsplan. Dette er med madens friskhed i omtanke. Derudover tilbyder skolmad.dk nytilkomne kunder, at tale med nuværende kunder om deres oplevelser. Virksomheden er til bunden tilfredse med den indsats der bliver gjort i forhold til levering og madens kvalitet.

 

Hvordan bestiller jeg min mad?

Det er ekstremt nemt og overskueligt at begå sig på hjemmesiden. På den kan man vælge imellem en lang række forskellige produkter, som kan gøre dit frokostmåltid interessant hver dag. Det omfattende produktsortiment tilbyder forskellige varianter af mad, snacks og drikkevarer. Hvis man ønsker at foretage en bestilling kan man blot oprette sig som bruger inde på hjemmesiden. Fremadrettet er det forholdsvis nemt at komme igen bestillingsfasen. Hvis man ønsker at justere en bestilling eller endda aflyse den, kan man sagtens gøre det gennem hjemmesiden

Hvad hvis jeg skal foretage bestillinger til flere

Hvis du ønsker at foretage flere bestillinger kan du tilknytte konti. Hermed gør det bestilling- og betalingsprocessen nemmere. Virksomheden tilbyder også service igen telefon email eller chat hvis man har nogle problemer.

 

Det er vigtigt at forholde sig glad og positiv på sin arbejdsplads. Læs mere om arbejdsglæde foredrag her!

Kategorier: Uncategorized