Har du ønsker om at få forbedret dit smil? Uanset om det er af kosmetiske grunde eller fordi du har en forkert tandstilling, så er det faktisk lige meget. Du kan ændret din tandretning af begge årsager. I Danmark bliver der hvert år, foretaget utroligt mange retninger af tænder og tandstilling. Proceduren kan i nogle tilfælde tage længere tid end normalt fordi man har helt vild forkert tandstilling. Men dette er meget sjældne tilfælde. Hvis du er interesseret i at vide mere om dette emne, så læs med.

Hvad er en tandretning helt præcist?

Når man får foretaget en tandretning eller tandregulering, så får man rettet sine tænder. Det kan være at man længe har været ked af sit smil fordi man har grimme eller skæve tænder. Det kan også være, at tænderne går ind og generer de andre tænder og mundhule og man derved har konstant smerte i munden. Dette kan i nogle tilfælde slide på ens tænder, hvilket så kan påvirke ens bidfunktion. Dette kan i det lange løb påvirke kæben og musklerne og give problemer såsom kæbeledsproblemer, hovedpine og muskelsmerter.

Proceduren af ændring af tandstilling

Det kommer jo helt an på dit behov og din nuværende tandstilling og situation. Sanadent tandlægerne arbejder med forskellige tandretningsystemer, så du altid kan få en individuel og tilpasset behandling. Sanadent tilbyder både invisalign, togskinner, clearsmile og meget mere. Det er i nogle tilfælde også op til patienten, hvad de ønsker, men patienten får altid rådgivning fra de professionelle tandlæger. Det er vigtigt, at patienten er klar over, hvilken metode der er hurtigst og mest effektiv. Dette er en service som Sanadent tilbyder og det har jeg været utrolig glad for.

Min oplevelse med Sanadent

Da jeg skulle have foretaget en tandretning for 2 år siden, var jeg rigtig spændt. Inden konsultationen havde jeg allerede undersøgt mine muligheder for tandretning og jeg gik rundt med tanken om at jeg skulle have Clearsmile. Til konsultationen fik jeg at vide, at det ville være meget bedre for mig at få togskinner fordi jeg havde nogle seriøse problemer med mine tænder, som hurtigst muligt skulle rettes. Jeg valgte at gå med tandlægens råd og jeg har aldrig været gladere. Jeg fik togskinnerne af efter 1 år og hvis jeg havde valgt clearsmile, så havde det taget 1-2 år yderligere.

 

Hårtab hos kvinder? Det er en ting, som helt klart skal tales om. Det er et utroligt tabubelagt emne fordi ingen vil åbne sig op. Læs mere om det i linket.

Kategorier: Tips