Hej alle sammen. I dag, her på bloggen, skal det handle om afhentning af affald. Både til private kunder og erhvervskunder rundt omkring i Københavnsområdet. Så har du brug for at få afhentet dit skrald? Så læs med på bloggen i dag, hvor du kan lære meget mere. 

Afhentning af affald hos dig: hvem er Skraldebilen?

Skraldebilen sørger for afhentning af affald hos private kunder samt erhvervskunder rundt omkring i København. Det er den pink lastbil, som du måske har set i bybilledet. Skraldebilen tilbyder ikke blog én affaldsløsning, de tilbyder lige præcis den affaldsløsning, som du har behov for i enten din private bolig, en boligforening eller på dit kontor. Skraldebilen skræddersyer altså den mest effektive samt billigste affaldsløsning for jer. Når du bestiller Skraldebilen til at komme på besøg hos dig, så er der kun 1-2 dages afhentningstid, så hvis du har noget stort, som fylder meget, så behøver du ikke længere at vente på kommunens skraldebil, som kommer ugen efter. Nu kan du hurtigt komme af med dit skrald. Skraldebilen har travlt, og har udført hele 1465 opgaver bare i 2018. De er en populær løsning i København, så jeg vil klart anbefale, at kontakte dem. Deres priser starter fra 399 kroner.

Hvad tilbyder Skraldebilen?

Du behøver kun af kigge mod Skraldebilen, hvis du har brug for afhentning af affald hos dig. Skraldebilen tilbyder afhentning af haveaffald, elektronik, køkkenaffald, møbler, kontorartikler, byggeaffald og materialer samt storskrald. De tilbyder tilmed rydning af kælderrum, hvis du ikke selv kan overskue det, samt rydning af loftrum, køkken, dødsbo, kontor eller bare hele huse/lejligheder. Hos Skraldebilen kan du også leje en container. Du kan også få dem til at rive ned hos dig, hvis du for eksempel skal have lavet nyt køkken eller badeværelse. De kommer og river alting ned og tager skraldet med sig, når de går. Så kan du blot tage på arbejde, og komme hjem til et køkken eller badeværelse, som er klart til at blive bygget op igen. Det er mindre arbejde og stress til dig. Til sidst skal vi også lige tale om de forskellige service, som de tilbyder. Ud over alle dem, som jeg lige har nævnt, tilbyder Skraldebilen nemlig også slutrengøring, når du skal flytte, makulering, hjælp ved en vandskade, skadeservice og meget mere. Du kan læse om alt dette inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe.

Læs mere på bloggen lige her.

Kategorier: Tips