Hej bloggen! I dag skal vi tale lidt om VVS og nærmere bestemt VVS i Rødovre. Der er ikke særlig mange gode VVS’ere i Rødovre, men jeg har for nyligt arbejdet med Hedegård VVS. Vi har nemlig bygget nyt hus her i byen, og Hedegård tog sig af alt mht projektet.

VVS i Rødovre til dit nybyggerprojekt

Som sagt har vi for nyligt bygget hus, og vi havde lidt startproblemer, fordi vi havde en dårlig projektmanager. Derfor var vi nødt til at fyre ham nogle måneder inde i projektet og derfra finde et nyt firma, som kunne tage over og gøre det godt. Det var et kæmpe arbejde, at have en dårlig manager, fordi vi jo også selv skal passe vores arbejde. Derfor var vi så glade, da vi fandt Hedegård VVS i Rødovre. De har faktisk kontor i Vanløse, men derfra kører de ud til mange forskellige byer i København og rundt om. Så bor du i byer som Hvidovre, Frederiksberg og mange andre steder i københavnsområdet, så kommer Hedegård helt sikkert ud til jer. Hedegård tog hurtigt over, og vi følte os super trygge ved at have dem som projektmanager. De har mange års erfaring og nogle super dygtige medarbejdere ansat.

Skift til naturgas eller fjernvarme

Hedegård VVS hjalp os med at installere et eller fjernvarmeanlæg, som vi gerne ville have, fordi vi vil spare penge og spare på miljøets resourcer. Der er rigtig mange penge at spare på regningen, så det er klart værd at overveje, selv hvis I bor i et gammelt hus. Hedegård kan nemlig også komme ud til jer og udskifte jeres fyr, så I ikke skal bruge flere penge end nødvendigt. Det er også vigtigt at vi alle tænker på miljøet, så det er blot et lille tip fra mig. Du kan finde Hedegårds kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Når du kontakter dem, kan de give dig et uforpligtende tilbud, hvilket kan hjælpe dig med t finde ud af, om du har råd til det projekt, som du drømmer om. Hedegård har et stort netværk, og derfor kan de nemt sætte dig i kontakt med andre virksomheder, som kan hjælpe med ting, som de ikke umiddelbart kan hjælpe med.

Her på bloggen kan du læse mange forskellige artikler med tips og tricks til hjemmet. Her kan du for eksempel læse om, hvordan du får en ekspert hjem til dig, når du vil give nyt liv til din stue.

Kategorier: Bolig