Akupunktur kan være verdens ældste håndværk, da det har eksisteret i mere end 4.000 år, måske endda helt op til 10.000 år. Denne form for lægevidenskab danner også grundstenene i traditionel kinesisk medicin. Man har desuden fundet beviser i Kina, for at kunsten har eksisteret 2000 år før vor tidsregning. Hermed er den først bog nogensinde fundet om lægekunst, “Den Gule Kejsers Klassiker”, skrevet 400 år før vor tidsregning. I denne bog kan man læse om kinesisk medicin, hvilket herindunder også indbefatter akupunktur. Hvis du ønsker at vide mere om Akupunktur i København hos Kiropraxis, kan du læse meget mere her i artiklen.

Akupunktur i København – Den filosofiske lære

Akupunktur har i meget lang tid været en del af den kinesiske lægepraksis og der er dermed oldgammel filosofisk lære tilknyttet til den form for lægevidenskab. Den filosofiske lære baseres på et vekselspil mellem Yin og Yang, som styrer selve universet og dermed også mennesket. Så længe Yin og Yang er i sund balance og har godt sammenspil, så er mennesket sund og rask. Ved at stikke nåle ind i akupunktur punkterne, kan man stimulere og påvirke ens livsenergi – som også bliver kaldt for Qien. Hermed kan man behandle og genoprette ubalancer i energiforløbet i sin krop.

I Kina fandt man dermed ud af værdien af godt helbred og hvor meget det påvirker os selv og vores omgivelser. At opretholde denne balance i livsenergien – eller Qien, sås dengang som en forudsætning for at leve sundt. Dermed blev sygdom set som en form for ubalance i livsenergien.

Læs mere om akupunktur i København lige her!

Akupunktur i dag er noget helt andet

Nu til dags kan man godt se forskel på hvad der er filosofisk lære og hvad der er lægevidenskab. Dermed er man meget mere udtrykkelig i hvad akupunktur i København kan bruges til og hvad det ikke kan bruges til. Akupunktur i København hos Kiropraxis kan hjælpe dig mode smerter, symptomer og sygdomme af forskellige arter. Hvis du er interesseret i at bestille tid til akupunktur i København, eller vil høre mere om akupunktur som behandlingsform, så kan du altid kontakte personalet hos Kiropraxis. De vil nemlig være i stand til at give dig en hel masse viden og indblik.

Hvis man går igennem et sygdomsforløb og ofte har brug for hjælp til transport, er liggende sygetransport ideelt. Her kan du nemlig blive transporteret til dine lægeaftaler og hospitalstider uden at en af dine pårørende behøver at køre dig. Læs meget mere ved hjælp af linket.