For et par dage siden var min teenage datter og jeg på vej til hendes skole, da vi fik det vildeste chok: Den venstre side af vores smukke bil var fuldstændigt smadret. Nogen havde ramt den, og kørte væk uden at give besked! Mens jeg stod og stirrede på bilen, formåede min datter at få styr på situationen med blot to ord: Autoservice København.

“Jeg googler lige Autoservice København, mor”

Jeg var lige til at sige, at vi måtte hellere ringe til far, da jeg hørte min kloge datter sige: Jeg googler lige Autoservice København, mor.” Inden jeg nåede at sige noget som helst, havde hun fundet på en løsning. “Se, de har et autoværksted her i Rødovre, mor. Skal vi ikke ringe til dem?”

Det viste sig, at autoværkstedet lå tæk nok ved, at jeg selv kunne køre vores triste bil ind til dem. Jeg sendte min datter af sted med bussen, og tog mig sammen, så at jeg kunne køre det, der var tilbage af bilen. Det tog ca. 7 minutter, men det føltes meget længere. Jeg havde aldrig oplevet en bilulykke inden den dag, og brød mig ikke om at køre bilen i den forfærdelige tilstand. Jeg nåede heldigvis værkstedet uden problemer og det hele kørte derfra.

Autoservice København er magiske ord under ulykke.

Fantastisk god service og en dejlig kop te

Jeg fik først ro på, da jeg ankom hos værkstedet. Min mand plejer at tage sig af alt, der har med bilen at gøre, men den her gang var jeg nødt til at gøre det selv. Jeg tog en dyb indånding inden jeg kom ud af bilen, og mødte en meget flink og dygtig mand. Stille og roligt forklarede han mig, hvad der skulle ske.

Jeg så nok mere chokeret ud end jeg endelig var, da manden tilbød mig en kop te. Jeg vidste ikke, at man kunne få te på et autoværksted – jeg troede, at de kun drak kaffe eller øl! Jeg fik en dejlig kop Earl Grey og havde en rigtig god snak men ham. Jeg fik lov til at stille alle mine spørgsmål og det blev meget hurtigt klart, at vores bil var i gode hænder.

Så langt kan man nå med de ord "Autoservice København".

“Bare rolig, skat…”

Da jeg forlod værkstedet, ringede jeg med det samme til min mand. Efter han kom sig over chokket, spurgte han om jeg ville have nummeret til det værksted, som han plejer at bruge. Jeg fortalte ham om vores datters fantastiske løsning, og efter en kort pause spurgte han, hvor jeg var henne.

Jeg kunne fornemme, at han undrede sig om hvor meget vores lille trick ville koste, og jeg skyndte mig at sige: “Bare rolig, skat. Jeg er ved QuickPots autoværksted i Rødovre. De leverer den bedste autoservice i København.” Han tog endnu en pause og jeg kunne høre, at han googlede det. Det må siges, at i det hele taget, blev min mand meget imponerede over den måde vores datter og jeg håndterede situationen. Og nu, når der er problemer med bilen, er det mig der ringer til værkstedet. Jeg kender jo stedet!

Se her hvor du også kan finde god service til din bil.