Hej alle sammen! Tak fordi I er kommet forbi bloggen i dag. I dag skal vi tale om fedtsugning hals her på bloggen. Vi har alle sammen fedtdepoter på kroppen, men det er forskelligt, hvor de er placeret. Dette er noget, som afgøres af ens DNA og fastlægges under puberteten. 

Fedtsugning hals er slet ikke så omfattende, som det lyder

Hvis du måske er interesseret i en fedtsugning af hals, så er det en god ide at læse med her på bloggen i dag. Det skal nemlig handle om, hvordan du får en tid hos en af de dygtigste kirurger i København, men også lidt teknisk omkring kroppen samt hvordan en fedtsugning foregår. Først og fremmest, hvis du er interesseret i en fedtsugning et eller andet sted på kroppen, så er du kommet til det rigtige sted i dag. Det er sådan, at vores fedtdepoter bliver fastlagt i kroppen via vores DNA. Så det sker allerede inde i maven på din mor. Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. Det er altså såda, at nogle kan have overskud af fedtceller på kæbelinjen og på halsen og andre på lår, baller, mave, overarme – you name it. Det skal dog lige siges, at har du en skrå hageprofil, så kan dette også skyldes et lavtsiddende tungeben. Dette kan man ikke klare med en fedtsugning, fordi det handler om dine knogler mere end det handler om fedtdepoter.

Hvordan foregår operationen?

Når man får en fedtsugning af hals, lår eller et andet sted på kroppen, så skal man først og fremmest til en konsultation. Her kan det være en god ide at tage en ven eller en kæreste eller lign. med, bare for at være sikker på, at man får det hele med. At man kan huske alt info. Måske er det den samme person, som kører dig til og fra, når du skal have din fedtsugning. Denne operationen foretages oftest i lokalbedøvelse. Det betyder altså, at du godt selv kan køre hjem fra din operation, men det er nok også meget dejligt, at bliver hentet af nogen. En halv time før operationen, der får du smertestillende medicin, som består af Panodil og Brufen samt Dexametason. Det er mod smerte og mod hævelse. 

Jeg håber, at du har fået blod på tanden. Læs også meget mere om helbred og kroppen på bloggen lige her.