Har du gået med overvejelser om at få foretaget en øjelågsoperation? Det kan være en stor beslutning. Derfor er det også rart at finde en klinik som du føler sig i trygge hænder hos. Det er nemlig super vigtigt, når man skal have foretaget et hvilket som helst indgreb.

Hvornår er du i trygge hænder hos en klinik?

Som sagt så er en af de vigtigste faktorer at klinikken er i orden. Heldigvis er mange klinikker helt i orden, men det kan være godt at gå efter den der gør det lige lidt bedre end de andre. Måske vil resultatet blive det samme uanset om du vælger det ene eller det andet sted, men kontakten er forskellig. Det skaber klart den største tryghed, at vælge en behandler og en klinik som du føler dig på bølgelængde med. Nogle der hører hvad du siger. Hører dine ønsker, dine bekymringer og dine spørgsmål.

Derfor kan det være en god ide at kontakte flere klinikker for en telefonisk konsultation. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af hvem du vil være tryg ved at være i hænderne hos under din øjenlågsoperation. Book en face-to-face konsultation med den klinik du føler dig tryg med, så du kan blive helt sikker på om de kan opfylde dine ønsker og behov. Så er du allerede nået et langt stykke i processen!

Øjenlågsoperatio

Hvorfor få foretaget en øjenlågsoperation?

Der kan være flere grunde til at få foretaget en øjenlågsoperation. Det er meget individuelt fra person til person. Ofte er det fordi man har øjenlåg som hænger. Er dine øjenlåg tunge (og her mener jeg ikke bare efter for lidt søvn), så kan de være utroligt generende. For nogle er det så slemt at øjenlågene går ned og generer for udsynet. Det kan være til stor gene når man kører bil, skal læse eller andre ting i hverdagen.

Så snart øjenlågene decideret skygger for ens synsfelt, så er det et problem, som helst skal opereres væk. Du kan også sagtens have tunge og hængende øjenlåg uden det nødvendigvis direkte generer dit syn. Det at man tydeligt kan se at der er meget løs hud omkring øjnene, kan være nok til at få foretaget en øjenlågsoperation. Mange vælger at få en sådan operation alene for at forskønne udseendet.

Hvor gammel eller hvor ung skal man være?

Der er ikke som sådan en aldersbegrænsning på, hvornår man kan få foretaget en øjenlågsoperation. Selvsagt er det ikke en almindelig procedure for børn og helt unge. Hvis børn får foretaget en sådan operation, så er det som regel ikke af kosmetiske årsager, men fordi der af en årsag er for meget hud. Det er et faktum at huden bliver slappere jo ældre vi bliver, og det gælder altså også i øjenområdet.

Derfor er mange klienter 50 og 60+. Dog kan overskydende hud i øjenområdet sagtens ske for personer som er yngre. Ofte får de tunge øjenlåg os til at se ældre ud, og det er derfor at mange vælger at få foretaget en øjenlågsoperation, uanset om de er 28 eller 78.