Vi serverer en særlig julefrokost på Vesterbro i år! Du kan forvente at finde nogle traditionelle danske retter, samt nogle tapas-lignende retter. Vi har planlagt en masse lækker mad og drikkevarer til arrangementet.

1) Vores første ret er en traditionel dansk ret kaldet “Julefrokost”. Denne ret indeholder bacon, pølse, røget laks, sildefileter, rejecocktail og meget mere!

2) Det næste er vores tapastallerken, som indeholder forskellige typer ost fra Danmark – Jarlsberg-ost med tranebær serveret med druer og figner på rugbrødstoastpunkter eller Pecorino-ost serveret sammen med oliven fyldt med chilipepper.

3) Vi vil også have vores traditionelle “julefrokost” tallerken, som omfatter gravlax, pate’ og gravlax.

4) Og sidst men ikke mindst vil vi servere en række varme retter som “Andalusisk kylling” med rosmarinfritter, stegt svinekam med flødekartofler og kål eller oksekødsgryde. Vi tilbyder også skaldyrsretter som torskekager serveret på spinat med blomkålspuré eller rejepasta med chorizo-flødesauce.

Hvad er tapas, og hvorfor skal du prøve det?

Tapas er små tallerkener med mad, som du kan dele med andre. De stammer oprindeligt fra Spanien, hvor det er kutyme at bestille mange forskellige retter og derefter nyde dem sammen, mens man nyder den spanske vin, der kaldes “Sherry” Tapas har spredt sig til hele Europa, men prøv ikke at forveksle tapas med andre typer forretter eller snacks.

Vi håber, at du vil være med til vores julefrokost på Vesterbro i år! Du vil ikke gå glip af alle disse lækre retter, som omfatter både traditionelle danske retter og nogle tapas-lignende muligheder. Vi glæder os til at se alle på Hija de Sanchez!

Top 5 retter til en jule-tapasfrokost

Alle har deres egen mening om, hvilke retter der er de bedste tapasretter til en julefrokost på Vesterbro, men her er vores fem bedste bud:

-Baconindpakkede dadler – Denne klassiske ret er altid populær. Baconen tilføjer den ekstra salte smag, og dadlerne giver den lige nok sødme til at afbalancere det hele.

-Kammuslinger med mango-salsa – Endnu en af de klassiske spanske retter. Disse kammuslinger tilføjer sådan en interessant blanding af smag, samtidig med at de er super lette!

-Oksekødsspyd – Alle elsker oksekød, og disse velsmagende spyd er væk på få minutter! Det er svært ikke at elske alt, hvad der serveres på en pind til fester som denne også… bare for at sige det…

-Kylling satay spyd – Vi kunne ikke sammensætte uden denne ret! Kyllingesatay er en asiatisk inspireret tapas, så den er perfekt til en julefrokost på Vesterbro.

-Sprøde kartofler – Disse er den ultimative bar-snackmad… uanset hvilket land du befinder dig i! De passer perfekt til alle vores retter og kan endda bestilles alene, hvis du har brug for at runde din bestilling af, inden alle disse lækre tapas bliver serveret.

Kategorier: MAd