Når man skal finde den helt rigtige frokostordning i København er der mange ting man skal tage stilling til. For selvom det virker som en lille beslutning, som har minimal effekt på den daglige rutine, er dette ikke tilfældet. Frokosten på arbejdspladsen er i høj grad med til at påvirke den generelle moral, da det er noget der går ind og påvirker hvert enkel medarbejder. Der er nemlig ikke noget værre, end at komme til frokost på arbejdspladsen hvor man ikke kan lide maden. Herudover er der et generelt stort udbud, når du vælger din frokostordning i København. Derfor kan det altså betale sige at være en lille smule kræsen.

Frokostordning i København – Overvej det!

Der er mange ting som skal falde på plads hvis man skal sørge for sin egen frokostordning på arbejdspladsen. Specielt hvis man har arbejdsplads på en lille eller mellemstor virksomhed, er det en tung opgave at bære. Det kræver nemlig massere af planlægning og mandetimer. Først og fremmest skal der være en der forbereder og serverer maden. Der skal selvfølgelig laves nok mad så det passer antallet af mennesker på kontoret, men ikke så meget at man begynder at smide massevis af mad ud hver dag. Tilmed skal der selvfølgelig købes ind, vaskes af, tages ud og meget mere. For at holde frokosten interessant for hele personalet, skal måltiderne helst være varierede. Således får man ikke de samme retter hver uge, om og om igen.

Hvad kan jeg forvente af en frokostordning?

Når man søger efter en frokostordning i København, kan det betale sige at være en lille smule kræsen. Der er enormt mange forskellige udbydere og der er derfor ingen skam i at få den bedste frokostordning til det aftalte budget. Men hvad kan man egentlig forvente af en frokostordning i København? Følgende liste, giver et indblik på hvad en klassisk frokostordning kunne indeholde:

  • Dagens varme ret
  • Brød & Rugbrød
  • Pålæg (Kød, Fisk, Vegetar)
  • To forskellige salater
  • Dressing til salat
  • Ost om tirsdagen
  • Kage om torsdagen

Min oplevelse hos Nordic Catering

Som sagt er der mange muligheder at vælge imellem når man skal finde sin daglige frokostordning. Min veninde og tidligere kollega foreslog den frokostordning som de bruger på hendes nye arbejdsplads. Nordic Catering var enormt venlig og imødekommende da jeg tog kontakt til dem. De fortalte mig at jeg kunne få lov til at få en uforpligtende prøve uge hos ordningen. Vi har siden oprettet os som kunder.

 

Få motivationen tilbage. Læs mere om arbejdsglæde foredrag her!

Kategorier: MAd