Tænker du nogensinde over, hvad du skal gøre, hvis du står med en brandskade i dit hjem? Det er frygteligt skræmmende, men ikke desto mindre vigtigt at overveje. Når først ulykken er sket, er der nemlig ikke meget overskud til at tage sig af den slags. Du står dog ikke alene! Et skadeservicefirma som SSG hjælper dig med at få rettet op på skaderne, så du igen kan få dit hjem tilbage.

Hjælp! Jeg har brandskade

I tilfælde af brand vil brandvæsenet først og fremmest træde til og forsøge at sikre omgivelserne og menneskerne i bygningen samt slukke branden. Men en brand efterlader sig store skader, og de er der også, når branden er slukket, og brandvæsenet er taget hjem. Det er her skadeservicefirmaet kommer i spil. Et skadeservicefirma som fx SSG, tager sig af alt det, der er tilbage efter branden. Faktisk kan SSG rykke ud allerede inden for en time, så hjælpen kan komme hurtigst muligt. De hjælper dig med at få overblik i ting som forsikring og genhusning.

Brandskader stinker!

Helt bogstavelig talt… Ikke nok med at brandskader efterlader sig et fysisk og psykisk kaos, så efterlader de også en forfærdelig lugt. Det er helt nødvendigt, at få fjernet lugten, før man kan bo i boligen igen. Det kan gøres på forskellige måder og er forskelligt fra brandskade til brandskade. Inden man fjerner lugten, skal der laves en grundig rengøring og oprydning. Det indebærer, at boligen både bliver rengjort for fx sod, men også at der tages vare på de fugt- og vandskader, som brandslukningen har forårsaget.

Når der ryddes op efter en brandskade…

… kan det være svært at se, hvordan man skal kunne bo i boligen igen. Det skal heldigvis nok ordne sig, og du skal ikke gøre det selv. Skadeservicefirmaet tager sig af rengøringen af den skaderamte bolig, uanset om det gælder vægge eller løsdele og møbler. Brandskade er en meget ubehagelig og meget følsom oplevelse, fordi skaden kommer så tæt på det personlige liv. Det gør derfor ekstra ondt, når vi ser vores personlige ejendele ødelagt, særligt hvis det er ting som familiealbum, arvestykker eller lignende. SSG forstår, at det er menneskers ejendele, det gælder, og forsøger at redde så meget som muligt. De har håndværksmæssig ekspertise uden at gå på kompromis med forståelsen for andre mennesker.

Det er aldrig rart at opleve en ulykke, men man er altid bedre stillet, når man ved, hvordan man skal håndtere den. Det gælder også færdselsulykker. Vil du læse om, hvad du kan gøre, hvis du er involveret i et biluheld? Så læs bogindlægget her.